Kraftful, Alsidig og Bekvem Windows Tekst Editor til Redigering af Alle Slags Tekst Filer

Dansk Version af EditPad

EditPad Pro er en kraftfuld og alsidig tekst editor eller ordbehandlingsprogram. Beregnet på at gøre tekst redigering så bekvem som muligt, vil brug af EditPad Pro til at redigere tekst filer spare dig for en masse tid og frustrationer. EditPad er tilgængelig på mange sprog, inklusive Dansk.

      
Kun US$ 59.95
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10 og 11
100% tilfredshed eller pengene tilbage
Gratis prøve download

En Kraftfuld og Bekvem Tekst Editor

EditPad Pro har en mængde funktioner, der gør redigering af tekstfiler mere enkel for dig. Meget af dette lyder måske ikke særlig ophidsende og virker også mest bag kulisserne, men du vil helt sikkert sætte pris på det, når du har brug for det. Disse er blot et lille udpluk af EditPad Pro’s mange små funktioner, der gør tung tekstredigering til en leg.

Med EditPad Pro kan du nemt åbne og redigere mange tekst filer på en gang. Der er ingen begrænsning. Arranger tekst-filer i flere projekter for at åbne dem samtidig og redigere dem sammen. Åbn alle filer i en mappe (og dens undermapper) ind i et projekt. Mange af EditPad Pro’s redigerings kommandoer kan virke på alle filer i et givet projekt på samme tid. Skift hurtigt mellem filer og projekter ved at klikke på deres faner. Flyt frem og tilbage med smarte "forrige redigeringsposition" og "tidligere redigeret fil" kommandoer. Håndter lange lister af tekstfiler og store projekter med den smarte fil håndterings side panel, som kan omdøbe, flytte, kopiere og slette filer.

Du kan forvisse dig om, at du skriver med korrekt stavning ved at bruge EditPad Pro’s Stavekontrol. Ordlister er tilgængelige i mange sprog. Du kan bede EditPad Pro om at udpege fejlstavede ord i den aktuelle fil, det aktuelle projekt, alle åbne filer, eller blot den markerede tekst. Slå Live-Stavning til for at få EditPad Pro til at  markere fejlstavede ord mens du skriver.

EditPad Pro fremviser en af de mest omfattende søg-og-erstat funktioner hos nogen tekst-editor. Find hurtigt den del af filen, som du ønsker at redigere. Markér matches, fold linjer og spring over matches og filer. Lav øjeblikkelig mange erstatninger gennem en hel (evt. rektangulær) markering, fil, projekt eller alle filer i alle projekter. Brug regulære udtryk og adaptive skrifttype muligheder for kraftfuld og dynamiske søgeudtryk og erstatninger. Kløgtig brug af EditPad Pro’s søg-og-erstat funktion kan automatisere megen triviel redigering.

Optag og afspil tastetryk makroer for at reducere repetitive handlinger til en enkelt tastekombination. Optag en søgning som del af en marko for på et øjeblik at redigere alle søgematches på enhver særlig måde. Gem så mange makroer det skal være for at opbygge dit eget bibliotek af høj-oktan tekst redigerings hjælpere.

EditPad Pro’s syntaks markering er fuldt konfigurerbar. Du kan ændre farverne til at efterligne CodeGear eller Visual Studio IDE’erne eller vælge dine egne farver. EditPad Pro kommer med et stort antal syntax farvnings planer, som alle er fuldt redigerbare.

EditPad Pro’s File Navigator kan vise dig en detaljeret oversigt over filens struktur. Brug den til straks at hoppe til den relevante del i filen. Et stort antal fil navigation planer for forskellige programmerings sprog og andre filformater er inkluderet. Alle fil navigation planer er fuldt redigerbare. Du kan lave planer for at visualisere layoutet i næsten enhver slags fil. Planerne kan også gøre forskellige blokke af tekst foldbare med et enkelt klik. Ved at folde blokke kan du skjule linjer for at få et bedre overblik over filens struktur og gøre det lettere at omarrangere blokke af kode eller navigere mellem dem.

EditPad Pro’s Clip Samling gør det nemt at holde en liste med tekst stumper klar ved fingerspidserne, klar til at blive indsat i filerne du redigerer. Sådanne stumper kan være et ord, en frase, tre sætninger, en halv bog eller hvad du vil have. Et Clip kan bestå af "før" og "efter" dele til at blive sat ind rundt om en markering.

Brug EditPad Pro’s indbyggede FTP klient til at uploade dine websider og scripts til din webserver direkte inde fra EditPad Pro. Du kan endda redigere websider direkte på serveren via FTP, uden først at være nødt til at downloade HTML filer til din computers harddisk. EditPad Pro overfører filer i baggrunden, så du vil aldrig være nødt til at vente på, at alle filerne bliver downloadet eller på at en fil du har gemt bliver færdig med at uploade. Du kan gå videre med at redigere med det samme. EditPad Pro kan holde sig forbundet til flere servere på samme tid.

Hav ingen bekymring om at gemme filer med EditPad Pro’s omfattende auto-gem og backup muligheder. Vælg hvor mange backup kopier du ønsker at beholde og/eller hvor længe. Fil Historikken viser dig backup kopierne for den aktuelle fil. Du kan nemt åbne og sammeligne backups såvel som gemme specifikke milepælskopier. EditPad Pro’s ubegrænsede omgør og gengør funktion lader dig endda omgøre ændringer efter at have gemt dem.

Sammenlign hvilke som helst to filer for at få vist forskellene mellem to filer, eller tjekke hvilke ændringer der blev gjort mellem to (backup) kopier af samme fil. EditPad Pro kan femhæve forskelle, sammenflette de to filer og udtrække forskellene eller lighederne ind i nye filer. Yderst handy for at tilbagerulle utilsigtede ændringer som andre har lavet på en fil, du har sendt dem. Du kan nemt sende filer via email direkte inde fra EditPad Pro.

Brug rektangulære markeringer for nemt at redigere kolonner med tekst. Enhver redigerings-kommando, der virker på en sædvanlig linjemarkering virker også på en rektangulær markering. Skift og indsæt kolonner til venstre og højre, flyt blokke op og ned, fyld og indryk blokke o.s.v. Handy kommandoer til at begynde, slutte, krympe og udvide markeringer gør det let at arbejde med blokke, der omspænder mange sider.

Nem redigering af alle slags lister med handy kommandoer til at sortere linjer alfabetisk og slette dublet linjer. Brug disse kommandoer med rektangulære markeringer til at sortere og beskære lister med flere kolonner på en af kolonnerne.

EditPad Pro vil fremhæve URLer (web site adresser) og email adresser i dine textfiler. Du kan let åbne websiden ved at dobbeltklikke på URLen i EditPad Pro. Du kan selvfølgelig altid slå denne mulighed fra.

Når du skriver en rapport eller en artikel ,der har visse længdekrav, kan du bruge EditPad Pro’s statistik funktion til straks at se hvor mange sætnminger, ord og bogstaver, du har skrevet indtil videre. Få statistik for kun den aktuelle fil eller for alle filer i et projekt eller endda alle filer i alle projekter.

Hvis du har brug for at skrive visse special tegn der ikke er tilgængelige på dit tastatur, kan du bruge EditPad Pro’s tegnoversigt til hurtigt at indsætte dem ved at dobbeltklikke på dem. Indsæt let symboler som varemærke eller copyright symboler i dit dokument, eller indsæt bogstaver fra et fremmedsproget script som dit tastatur ikke understøtter. Hvis du gemmer dine filer som Unicode filer, kan du bruge ethvert tegn, der er kendt af menneskeheden.

EditPad Pro redigerer alle tekst filer. Åbn tekstfiler gemt på Linux, UNIX og Macintosh computere, eller endda tekstfiler fra gamle DOS PCer eller IBM mainframes. EditPad Pro bevarer filens kompatibilitet med disse systemer, med mindre du udtrykkeligt konverterer den. Du behøver aldrig bekymre dig om at være ude af stand til at åbne en tekstfil, og du vil altid være i stand til at gemme dine filer i et format som folk med mindre fleksible teksteditorer kan læse. EditPad Pro håndterer DOS/Windows, UNIX/Linux og Macintosh linje skift (line breaks). Åbn og gem tekstfiler indkodet i Unicode (UTF-8, UTF-16 og UTF-32), enhver Windows code page, enhver ISO-8859 code page, og en bred vifte af DOS, KOI8 og EBCDIC code pages. Konverter filer mellem enhver af disse indkodninger.
Prækonfigurerede Fil Formater

Efter at have installeret EditPad Pro, vil den automatisk genkende filtyperne oplistet nedenfor og bruge de foruddefinerede redigerings indstillinger for disse. Alle andre filer vil blive redigeret med brug af standard mulighederne, indtil du selv konfigurerer disse fil typer. Selvfølgelig kan du ændre redigerings indstillingerne for alle prædefinerede filtyper såvel som standard indstillingerne for ikke-genkendte filer

Download EditPad Pro på Dansk

Fuldt Licenseret Version

Hvis du allerede har købt EditPad Pro, kan du downloade den seneste version ved at indtaste din email adresse og din EditPad Pro Bruger ID nedenfor. Hvis du har mistet din bruger ID, så indtast din emailadresse og lad bruger ID feltet stå tomt. Du vil så modtage en email meddelelse med din bruger ID.

Downloaden inkluderer EditPad Pro softwaren på Dansk. Hjælpefilen og PDF manualen er på Engelsk.

Email adresse:
EditPad Pro bruger ID:
Version:7.6.7, 2019-12-10, 12.4 MB
Windows 2000/XP/Vista/7/8/8.1/10
 6.7.1, 2011-05-19, 5.9 MB
Windows 98/ME/NT4/2000/XP/Vista/7

Gratis Evaluerings Version

Forskellen mellem denne gratis evalueringsversion og den fulde version er, at evalueringsversionen vil minde dig om, at du bør købe din personlige licens nøgle, hvis du ønsker at fortsætte med at bruge EditPad Pro. Alle EditPad Pro’s funktioner er til rådighed i evalueringsversionen, bortset fra stavekontrollen (for at reducere download størrelsen for evalueringsversionen) og den konfigurerbare sidehoved og sidefod  funktion (hoveder og fødder i prøveversionen er fastlåste for at minde dig om at købe EditPad Pro).

Download EditPad Pro DK Demo (12.2 MB)